2741995190_820d96f715.jpg

1 sipuli
1 keskikokoinen kesäkurpitsa
2 dl punaisia linssejä
1 prk tomaattimurskaa
4 rkl kuutioitua aurinkokuivattua tomaattia ja lisäksi öljyä purkista
Yrttisuolaa
mustapippuria
vettä

Pilko sipuli ja kesäkurpitsa. Laita pannulle öljyä aurinkokuivattujen tomaattien purkista ja paista sipulia siinä. Lisää kaikki muuta aineet pannulle. Vettä aluksi kohtuudella, sitä kannattaa lisätä kastikkeen kiehuessa. Halusin tehdä kastikkeesta paksua, en löysän vetistä, minkä vuoksi veden määrän kanssa kannattaa olla varovainen. Keitä kastiketta puolisentuntia kunnes linssit ovat pehmeitä. Keitin kastikkeen kaveriksi täysjyväspagettia ja silppusin päälle tuoretta basilikaa.