2653527744_600c70b22b.jpg

Ulkonäöstään ja kuvauspaikasta huolimatta kuvan kakkua ei tehty hiekasta. Kakku on hefua (tofua hampun siemenistä). Ohjeen löysin Härkäpapua sarvista-keittokirjasta. Vaikka kakku ei ole hiekasta se maistuu ja tuntuu suussa aivan siltä, että se sittenkin olisi hiekkaa. Tästä suositeltiin tekemään esimerkiksi marjarahkaa sekoittamalla joukkoon kaurakermaa ja marjoja. En kyllä pilaa hyviä aineksia tällä. Muuten suosittelen lämpimästi kokeilemaan keittokirjan reseptejä, mutta tätä en voi suositella. Laitoin kakun pakastimeen siinä toivossa, että joskus keksisin käyttötarkoituksen. Leipätaikinaan sitä jo lisättiin. Muita ehdotuksia?

Viimeisen lomaviikkoni alun käytin mökkeillessä ja mansikoita säilöessä. Suurin osa mansikoista päätyi pakastimeen, mutta osa myös hilloksi.

2652703463_9f38f2cf1c.jpg

2653528016_49b21ef5a3.jpg